perjantai 7. syyskuuta 2012

SYKSYN YLISTYS


Tervetuloa kaikki rakkaat ystävät ja läheiset tähän huikea hienoon auringonpaisteen kehystämään elonkorjuujuhlaamme. Kesän ja syksyn aherrus palkitaan tänään. Saamme kiitollisina kohottaa maljan kaikille maan antimille; mansikoille, mustikoille, puolukoille, omenoille, sienille, perunoille, porkkanoille, sipuleille, herukoille, herneille sekä peltojen viljasadoille.
Olkaa hyvät, syökää, juokaa ja iloa pitäkää!

Sain oheisen maljapuhehaasteen riemastuttavalta ja elämänmakuiselta Pisara-blogin Helmi-Maarialta ja monipuolisen lahjakkaalta Ajatusviivallatanssin Ahmulta. Kiitos:)

Tässä ohjeet:
1. Kirjoita listaustyyliin parin rivin maljapuhe, jossa listaat viisi asiaa, josta sinulle tulee erityisen hyvä mieli/mistä olet kiitollinen.
2. Haasta viisi bloggaajaa tekemään samoin.

Haluaisin lukea maljapuheen seuraavilta upeilta bloggaajilta: Satakieleltä, Esikoiskirjailijan vuoden Jenniltä, Maijan ilmestyksien Maijalta ,Kristiina Vuorelta ja Magdalena Hailta.

P.S. Käykääpä kurkkaamassa upean ihanassa Leena Lumin blogissa. Siellä on huikean 500:n lukijamäärän kunniaksi käynnissä kirja-arvonta!

3 kommenttia:

  1. Oi voi, ehdin jo ajatella, että onneksi kukaan ei haastanut minua. Elämäni on ollut sen verran mälsää ja raskasta viime aikoina, että viiden hyvän asian keksiminen tuntuu jo lähes yliluonnolliselta koetukselta. No, ehkä silti pitää...

    VastaaPoista
  2. Mukavaa että otit vastaan :) Verakin taisi muutes haastaa sinut!

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta, Marke! Vastailtu on ja viihdytty hyvin sinun kuten muidenkin maljapuheiden parissa.

    VastaaPoista