maanantai 6. elokuuta 2012

VAROVAISTA TOIVEIKKUUTTA


Oloni on juuri nyt keveä ja varovainen. Pidätän hengitystäni; käyn yhtenään tarkistamassa uusia sähköpostiviestejäni ja hypähdän jokaisesta puhelimen soittoäänestä. Miksi?

Kustantamojen puolen vuoden hiljaiselon jälkeen sain viimein positiivisen viestin eräästä kustantamosta. Viestissä sanottiin mm. … ”Olin siis aloittanut lukemaan sitä, ja kyllä, se oli kaikessa nokkeluudessaan (ja nokkelalla, koukuttavalla esittelytekstillään) jäänyt takaraivooni kytemään. Tässä vaiheessa kysyn, lienetkö jo löytänyt kustantajan? Jatkan käsikirjoituksesi lukemista, mikäli et.” …

Mitään varmaa ei siis vielä ole, mutta tuntuu mukavalta tietää, että ainakin yksi kustantamo on kiinnostunut käsikirjoituksestani ja ainakin alku on jäänyt kustantajan ”takaraivoon kytemään”!

30 kommenttia:

 1. Kuulostaapa lupaavalta. Varovaiset onnittelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Lupaavalta, mutta ei vielä ollenkaan varmalta. Tuntuu kuitenkin hyvältä jo kaikki tähänastinen. Kiva saada positiivista palautetta myös kustantajalta.

   Poista
 2. Hei, kuulostaa todella lupaavalta! Varovaiset lyckatillit myös täältä! Ja sellainen varovainen jippii myös, koska onhan se sikamahtavaa, jos joku kehuu käsistä, oli sitten kustantamosta tai ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Kaikki huomio on tervetullutta, sekä esilukijoilta että nyt myös kustantajalta. Arvostan myös kritiikkiä, koska siten pystyn hiomaan tekstiäni entistäkin paremmaksi. Julkisuuteen en halua puolivalmista teosta päästää.

   Poista
 3. Oi, tuohan kuulostaa lupaavalta! Varovaisesti onnea toivottelen minäkin ja jään jännittyneenä odottamaan peukalot kohti taivasta ;-) Aivan mahtavan hyviä uutisia jo sellaisenaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mahtava uutinen tosiaankin. Jo pelkästään siksi, että mikäli nyt ei kuitenkaan tärppäisi, olen kuitenkin lähempänä julkaisua kuin koskaan aiemmin. Se luo uskoa ja sitä tarpeellista toivoa jatkoonkin.

   Poista
 4. Kuulostaapa jännittävältä! Täällä pidetään peukkuja, jotta lopulliset uutiset olisivat positiivisia. Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On mukava tietää, että ympärillä on kanssamatkaajia, jotka ovat samojen kirjoittamiseen liittyvien ratkaisujen äärellä. Toiset, kuten mm. sinä, Vera, Helmi-Maaria, Jenni... jo kustannuskynnyksen ylittäneitä ja sitten suuri joukko meitä muita, jotka pyrimme tavoitteeseemme sinnikkäästi ja itseemme (ainakin aikaajoin) uskoen.

   Poista
 5. Ihana uutinen! Iloitsen kanssasi (varovasti). Toivottavasti saat lisää positiivista palautetta! :-)

  VastaaPoista
 6. Onpa mukava uutinen! Kutkuttavan jännittäviä aikoja tiedossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin on kiva kun odottamiseen tuli vähän ryhtiä;)

   Poista
 7. Voi mahtavaa! Ja vaikka sieltä tulisikin mörkö, niin olet jo niin lähellä unelman toteutumista :) Pidän kaikki peukut ja varpaat pystyssä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Jos mörkö tulee perustelujen kera, olen tyytyväinen. Ikäväkin palaute on parempi kuin ei palautetta ollenkaan. Toki toivon parasta.

   Poista
 8. Ihanaa, tulee hyvä mieli sinun puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla:)Toivottavasti kukin meistä kirjoittajabloggaajasta saa kokea ilon hetkiä niin itsemme kuin toistemmekin puolesta, se auttaa jaksamaan.

   Poista
 9. Outoa, mielestäni kommentoin jo, mutta nyt sitä ei näy enää missään. Eli uudestaan: hienolta kuulostaa ja onnea!

  VastaaPoista
 10. Voi ei, tuo on minullekin niin tuttua. Tänään minulle soitettiin vieraasta puhelinnumerosta. Ajattelin, että se on puhelinmyyjä, mutta vastasin kuitenkin. Siis siinä toivossa, että jostakin kustantamosta soitettaisiin. Se oli puhelinmyyjä.

  Onnea vain minunkin puolestani! Tätä kannattaa jo juhlia, jotakin olet saavuttanut.

  Itse olen alkanut katsella kalenteria sillä silmällä, että milloin kehtaisin pistää Otavan kisaan jättämäni tekeleen jonnekin muualle, tosin se pitää vielä lukea itse ensin. Ja varmaan vähän jotain muutakin niin kuin aina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon siihen, että ahkera työ palkitaan, myös sinulla. Pettymysten ei pidä antaa lannistaa vaan vahvistaa. Toivon ainakin itse oppineeni myös virheistäni ja vastoinkäymisistäni. Kielteisten vastausten takana odottaa vuoroaan se myönteinen;)

   Poista
 11. Vau, minäkin toivon täällä parasta! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos;) Onhan tämä odotus kutkuttavalla tavalla jännittävää ja hiukan pelottavaakin. Vähän kuin esikoistyttären syntymän kohdalla. Olin kyllä muilta kuullut jo kaikenlaista, mutta oma kokemus oli kuitenkin ainutlaatuinen ja ainutkertainen. Seuraavalla kerralla tiesi jo mitä odottaa:)

   Poista
 12. Hieno juttu! Ja antaa toivoa, nimim. muutaman kuukauden taas vaihteeksi kärvistellyt (olen siis lähiaikoina vakuuttunut siitä, että 3 kk jälkeen ei tule enää kuin hylkyjä). Toivottavasti natsaa!

  Tuo Lilyn kustantamo/puhelinmyyjäjuttu kuulostaa niin tutulta. Se tunne kun syöksyy puhelimeen ja siellä on puhelinmyyjä... (Koska asun ulkomailla, minulle ei juuri koskaan soita kukaan muu kuin puhelinmyyjä, joskus harvoin perheenjäsen, mutta ei juuri ikinä kukaan kaveri.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottaminen on kyllä tosiaan raastavaa varsinkin nyt kun tietää, että tekstiäni käydään suurennuslasin kanssa läpi.
   Toivottavasti puhelinmyynti Suomessa kielletään, ainakin sellaista juttua olen kuullut. On tosi turhauttavaa vastailla kauppiaiden puheluihin ja tuntuu toisaalta vähän pahalta kun sitten vastaan aika koleasti ykskantaan "ei kiitos". Mutta kun koskaan ei varmuudella tiedä kuka soittaa; entä jos se olisikin innokas kustantaja?!

   Poista
 13. Vihdoinkin pääsin kommentoimaan, jostain syystä sivusi tökkii usein.
  Mutta tsemppiä odottamiseen ja onnea matkaan :)
  -Leijona
  http://leijonakirjoittaa.vuodatus.net/blog/3265851#7557594

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tökkimisen syytä en tidä, mutta hienoa että kuitenkin pääsit kommentoimaan. Edelleen jännityksellä odotan kustantajan palautetta...

   Poista