torstai 5. huhtikuuta 2012

HANKI ELÄMÄ

Elä omaa elämääsi. Hanki uusia kokemuksia, ja tapaa uusia ihmisiä. Kaikki kirjoituksesi kertovat lopulta aina sinusta, ja tavastasi nähdä ja kokea maailma. Omilla kokemuksillasi, kaikella mitä olet oppinut ja tuntenut, sinä täytät luovuutesi kaivon. Tästä lähteestä sinä ammennat inspiraatiosi kirjoittamisen hetkellä. Tästä kaivosta virtaa luovuuteesi ja mielikuvituksesi. Sanasi syntyvät siitä, mitä on sisälläsi.
Halutessasi uutta inspiraatiota, tee jotain uutta. Käy paikoissa, joissa et ole ennen käynyt. Tapaa ihmisiä piireistä, joissa et tavallisesti liiku. Tämä ei vie paljoakaan aikaa tai rahaa. Lähelläsi on varmasti puistoja ja museoita, joissa voit vierailla ilmaiseksi. Tee pieniä matkoja lähiseudulle, ja näe uudenlaisia maisemia. Kuuntele erilaista musiikkia, katsele uusia kuvia, koe uusia tuntemuksia.
Inspiraatiomme tarvitsee säännöllisesti ruokintaa. Kaikesta kokemastasi tulee inspiraatiosi lähde. Kaikki se tulee osaksi sinua. Se täyttää luovuutesi varastot. Se mitä on sisälläsi, se millä täytät sisimpäsi, vaikuttaa siihen mitä kirjoitat. Valitse siis mitä otat sisällesi. Tästä kaikesta tulee materiaalia inspiraatiotasi varten, se kaikki on ruokaa luovuudellesi. Kaikesta mitä koet, sinä luot jotain uutta jonain päivänä.

4 kommenttia:

 1. Tämä on äärimmäisen totta. Itse asiassa olen saanut itseni tekemään inhottavia tai pelottavia asioita toitottamalla itselleni, että ehkä tarvitsen niitä kokemuksia joskus tekstissäni. Todella toimiva keino! Saa kaiken lisäksi elämään vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin se on:) Tosin en ole sitä mieltä, että kyseenalaiset tai esim. rikolliset jutut kuuluisivat tämän tyyppiseen henkilökohtaiseen kokemusten hankintaan, mutta näihinkin löytyy riittävästi esimerkkejä niin läheltä kuin kaukaakin. Meillähän on lisäksi valpas ja toisinaan sensaatiohakuinen lehdistö, tv ja nettimaailma, joita seuraamalla elämän varjopuoletkin tulevat lähelle meitä ilman että on tapahtumassa itse mukana.

   Poista
 2. Mitäpä tähän voi lisätä. Näinhän se on.

  VastaaPoista
 3. Näinhän tämä on, kokemukset ovat mielikuvituksen ruokaa. Ja elämän suola ;-)

  VastaaPoista