sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

VALOA KOHTI


Ajatukset ovat pikkuhiljaa kääntymässä kohti Suomea ja Suomen ainutlaatuista valoa. Maaliskuun aurinko, joka saa hanget sädehtimään tuhansien timanttien tavoin on henkeäsalpaavan kaunista. Siitä haltioituneena vaihdoin blogini ilmeen kevään odotukseen ja lumen hunnuttamien puiden ojentautumiseen aurinkoa kohti. Tulkoon valo!

2 kommenttia:

  1. Onpas talvista. :-> Minä olen ollut jo monta viikkoa ihan kevätfiiliksissä, tänään aivan erityisesti. Leskenlehdet, narsissit, krookukset sun muut, kuulemma Helsingissäkin on jo bongattu leskenlehtiä.

    Oma blogini on tietysti aina enemmän tai vähemmän talvinen. Sen yläkuvan piti olla vain väliaikainen ratkaisu ja tarkoitus oli laittaa siihen Marian ilmestyskirjan kannesta kaistale, sitten kun se kansi olisi valmis, mutta ei se kansi oikein mitenkään sopinutkaan tuollaiseen formaattiin... Ehkä seuraavan kirjan kohdalla?

    VastaaPoista
  2. Etelä-Suomessa kevät tuleekin aikaisemmin, mutta pohjoisemmassa on vielä talvista. Kohta kaiketi joudunkin vaihtamaan kuvan kesäisempään. Täällä Espanjassa päivät ovat olleet kesäisiä talvesta huolimatta. Sama valo ja vehreys koko ajan, lämpötila molemmin puolin +20;)

    VastaaPoista