perjantai 16. joulukuuta 2011

VERTAISTUKIItse kullekin on tärkeää löytää yksilö tai yhteisö, jonka seurassa tuntee tulevansa ymmärretyksi ja saa omalle elämälleen ja valinnoilleen kannustavaa palautetta. Monesti jo pelkkä kuulluksi tuleminen auttaa ja vahvistaa, joskus jopa hoitaa omaa salattua sisintä. Väärään yhteisöön tai väärään ihmissuhteeseen ajautuminen sitä vastoin tyrehdyttää ja pahimmillaan tappaa meissä jokaisessa asuvan aidon minän.
Minussa asuva pieni kirjailijasielu etsii paikkaansa maailmassa ja tässä hapuilussa olen huomannut saavani suurta lohtua, intoa ja inspiraatiota muiden kirja- ja kirjoittajablogien kautta. Iloitsen pienen lapsen tavoin löytäessäni uuden blogin, jonka takaa paljastuu samojen kipuilujen ja innostumisien keskellä elävä kirjallisuudesta ja kirjoittamisesta haltioitunut ihminen.
Vaikka itse ammennan inspiraatiota muiden vertaisbloggajien sivustoilta, tahdon kuitenkin omissa teksteissäni tuoda esiin laajempaa näkökulmaa elämään. Tiedän monien blogiani seuraavien ystävien elävän täysin erilaisissa olosuhteissa ja erilaisten kiinnostuksen kohteiden parissa. Myös heille tahdon jakaa ajatuksiani ja kokemuksiani. Siksi blogini ei ole pelkästään kirjoittamiseen tai kirjallisuuteen liittyvä.
Laajenna näkökulmaasi ja tutustu myös ohessa oleviin blogilinkkeihin ja niiden takana oleviin mielenkiintoisiin ihmisiin ja kirjoihin, jotka voivat laajentaa maailmankuvaasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti