tiistai 16. elokuuta 2011

TÄÄLLÄ OLLAAN!

Marken maailmassa on tapahtunut monenlaista, vaikka blogissa on ollut hiljaista. Osittain syy on luontaisessa laiskuudessani, mutta todellinen syy on kuitenkin siinä, että kevät kului viime vuonna ostamamme purkukuntoisen talon rempan viimeistelyssä ja pihaviidakon osittaisessa siistimisessä. Helteinen ja ihanan aurinkoinen kesä piti minut uudella ulkoterassillamme aamusta iltaan ja päätökseni nauttia Suomen lyhyestä kesästä täysin rinnoin takasi sen, että tietokoneeni sai kerätä rauhassa pölyä työhuoneen nurkassa. Työkoneeni kun sattuu olemaan tällainen vanha pöytäkonerumilus, jota ei viitsi mukanan raahata!

Pikkuhiljaa palailen ihmisten ilmoille ja tietokoneeni ääreen. Esikoisteokseni käsikirjoitus on kustantajalla ja odottaa vastausta. Toista käsikirjoitusta aloittelin jo viime vuonna, mutta se on ollut nyt jäissä muutaman kuukauden.

Kaiken tämän lisäksi ilmassa leijuu taas muutoksen tuulet kuten on ollut viimeiset 15 vuotta. Elämämmehän on ollut varsin värikästä ja muutosaltista. Koti on perustettu kymmeniä kertoja niin Suomeen kuin ulkomaillekin. Erilaiset projektit kuljettavat meitä ja välillä silkka lomakin.

Syksyn ratkaisuja odotellessa pyyhin pölyt koneestani, totuttelen näppäimistöön ja virittelen  uinahtanutta kirjoitusmotivaatiotani. Blogi on siinä aika hyvä työkalu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti