maanantai 18. lokakuuta 2010

Kuume nousee…

Viimehetken ryntäilyjä matkalaukkujen ja vaatekaappien välillä. Onko kaikki tarpeellinen nyt varmasti mukana? Riuhtaisin sukkakoreista mukaan vielä molemmille fleecesukat. Illat voivat olla viileitä vuoristossa, jonne menemme. Rannikolla lämpötila pysyttelee +30 paremmalla puolella, vuoristossa lämpötila voi laskea yöaikaan jopa alle +15. Taloissa ei tietenkään ole lämmityksiä ja ikkunat muistuttavat suuria sälekaihtimia, joiden kautta ilmavirta kulkee sisään aina ja joka tapauksessa. Sikäli jännä olotila, että emme tiedä missä tulemme tämän puolitoista kuukautta asumaan! Vaihtoehdot ovat välillä heinämaja – hotelli. Ystävämme on luvannut huolehtia majoituksestamme, joten luotamme häneen.
Astumme mieheni kanssa junaan Kauhavan asemalta tänään klo 15.56, Helsingissä n. klo 20.00. Suora lento Finnairilla Hong Kongiin klo 23.45. Lentoaika n. 10 tuntia. Hong Kongissa odotusta n. 6 tuntia ja lento Air Niuginilla Papua Uusi Guineaan. Lentoaika n. 9 tuntia. Perillä Papualla(käytän jatkossa Papua lyhennettä) keskiviikkoaamuna n. klo 6.00.
Kanssamme matkustaa myös esikoisemme Johannes, 24v. Hän oli Papualle viimeksi vuonna 2004 ja on myös innoissaan paluusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti