perjantai 26. lokakuuta 2012

LUMIVALKEA HAASTE Tähän päivään heräsin valkean lumen saattelemana. Jotenkin se tuntuu ihanalta vuosia tähän aikaan kesämaassa asuneesta. Lumilapiot esiin ja töihin. Hyvää hyötyliikuntaa, mutta miten pitkään tämä lapsenmielinen ilo kestää? Tätähän jatkuu useampi kuukausi:)

Talven kunniaksi vaihdoin myös blogini ulkoasua. Ajatuksenihan on elää täällä vuodenaikojen mukaan ja juuri samannäköistä on tällä hetkellä niin blogissa kuin ulkonakin:)

Kiitos Deelle haasteesta ja palkinnosta.
.
Haasteessa minun tulisi kertoa itsestäni kahdeksan asiaa, joita ette vielä tiedä, joten olkaa hyvä:
 1. Rakastan kesää, mutta nyt huomaan viihtyväni myös talvessa:)
 2. Olen koiraihminen. Haaveilen mustasta ja valkoisesta sileäkarvaisesta labradoritytöstä.
 3. En enää värjää hiuksiani. Silti ystäväni ja jopa kampaajani epäilevät hiusteni aitoa väriä; ne sädehtivät!
 4. Minusta on kehkeytynyt varsinainen jauhopeukalo, mikä on suuri ihme siihen nähden että olen vuosia elänyt jauhokaappi tyhjillään!
 5. Olen edelleen rakastunut mieheeni yli 30 vuoden jälkeen. Olemme onnellisia yhdessä ja varsin usein käyttäydymme kuin vastarakastuneet parikymppiset:)
 6. Olen ammatiltani mallipukineiden valmistaja ja laskentatoimen merkonomi. Molempia ammatteja olen hyödyntänyt omassa yrityksessäni ja yksityiselämässäni. Aiemmin ompelin kaikki vaatteeni sekä lapsiemme vaatteet itse. Poromokkaiset juhla-asut oli perheyrityksemme ykköstuote 90-luvulla.
 7. Olen asunut Papua Uusi Guinealla maailman suurimmalla lähetysasemalla työskennellen mm. asuntotoimiston vt. johtajana.
 8. Olen asunut kolmessa maanosassa ja viidessä maassa. Käynyt yli kolmessakymmenessä.
  Nyt voin aidosti sanoa, että kotimaani on Suomi. Täällä haluan vanheta ja kuolla elämästä kylliksi saaneena ja onnellisena.

  Haastan edelleen Riinan ja  Rooiboksen mukaan:)

5 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista luettavaa! On muuten hassua, että netissä joskus ei tiedä ihmisten ammattia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta ja mielenkiintoisesta luettavasta! Oletpa elänyt monipuolista elämää! Tuo vitonen on kyllä kunnioitusta herättävä luku, onnittelut siitä. Itse en/emme ole vielä ihan noissa lukemissa, mutta perässä tullaan :-)

  VastaaPoista
 3. Joskus on ehkä hyväksi raottaa salaperäisyyden verhoa ja kertoa itsestään muutakin kuin vain tämän kirjoittajaminän kautta.
  Iloitsen suuresti teistä jokaisesta ja nautin aivan erityisesti siitä, että jokainen kirjoittajablogien kautta löytynyt samanhenkinen ystävä on persoonallisella tavalla omanlaisensa ja jokaisen elämäntilanne poikkeaa varsin paljon toisestaan.
  Mukava olisi toki tutustua kasvotustenkin, mutta etäisyydet ja elämäntilanteet tekevät siihen omat rajoituksensa. Ehkä ensi kesänä...

  VastaaPoista
 4. Luin Rooiboksen vastaavan tehtävän. Olipa kiva törmätä samaan täälläkin, koska, todellakin, on mukava tietää ihmisistä aina jotain enemmän :) Vaikka salaperäisyydessäkin on etunsa. Itse jännitin siirtyä kasvottomasta blogista kasvolliseen.

  Olen itse tutustunut todella hyvin yhteen aluksi blogikaverina olleeseen ihmiseen. No, asumme toki samassa kaupungissa ja oli aika väistämätöntä, että kaksi kirjasta haaveilevaa törmää toisiinsa.

  Mukavaa alkutalvea sinulle! Tänne on satanut lumi!

  VastaaPoista